25 Eylül 2014 Perşembe

Safari Temalı Pasta


Mahsun prenses Nil'in doğum günü pastası...

22 Eylül 2014 Pazartesi

Vintage Uçaklı Pasta


"Aaaa bak uçak geçiyor?" Hooop lokma agza... Az mı yedik bu numaraları be :) Hala yiyor mu simdiki çocuklar bilmiyorum. Zaten mama bulamazlarsa pasta yesinler. Not: Bir Marie Basakonette
Bu arada Basak'ımın Ege'sinin dogum günü kutlu olsun...

11 Eylül 2014 Perşembe

Dügün Cupcake Kulesi


Biliyordum biliyordum, bugüne kadar yapmaktan en çok zevk aldığım pastanın günün birinde bir dügün pastası olacağını biliyordum. Esra tıpkısının aynısını isteyince içten içe göbek falan attım ama çaktırmadım :-)
Dügün mekanının kaprisleri bizi zaman zaman gerdi -yok illa ki beyaz olsun, yok illa ki cupcake olsun, yok illa ki vanilyali olsun vır vır bır - ama Esra'nın cesur seçimleri beni mest etti - eh, Metallica'dan Sad But True ile giris yapan bir gelin damattan da bunlar beklenirdi :-)


Bir sürü cupcake yaptım, kestim, biçtim, kapladım falan ama kendimi hiç de yorgun hissetmedim: Canım annecigim bütün gününü bana ayırıp yardım etti ve tüm kaprislerimi çekti; Ahmetcigim bütün gecesini bana ayırıp fotografları  çekti; arabayı park ettigim korkunç dik yokustan kaldiramayacagimi anlayan hiç tanımadıgım komsu önümdeki arabayı çekti... Bana da hiç bir dügünde rastlamadigim güzel bir playlistte dans etmek düstü :-)




Special design for Bonbon Butik Pasta by GeCe