30 Ocak 2015 Cuma

kuş temalı doğum günü pastası


 Bu pastayla ilgili kötü anılarım var, geçelim :)

yılbası temalı pasta ve kurabiyeleri

 2015 Dilek Kurabiyeleri... Fotoğrafları kurabiyelerin sahipleri çekti ve beni büyük bir işkenceden kurtardı, o kadar minik minik şeylerle uğraştıktan sonra fotoğraf çekmek o kadar zor geliyor ki... 2015'te fotoğraf çekmeyi daha çok sevmeyi diliyorum :) Bu da benim dileğim olsun.

 Bu kısmı zırt diye geçemeyeceğim :) Hayatımı, bakış açımı, kendime dair algımı  değiştirmiş olan yogaya ve yoga stüdyoma sevgim beni biraz takip edenlerin malumu. Yogi kardeşlerimle muhteşem eğlenceli bir yılbaşı kutlaması yaptık. Elbette ki pasta yoga ve yeni yıl temalıydı. Yogilerin yılbaşı ağacı ahanda böyle olur ;) Görmüş olduğunuz pozun adı, ağaç pozu...



Bir ay gecikmeli "Tatlı Yıllar" diliyorum size.

star wars pastası

Vallahi 'Güç' benimle olsa iyi olacak, iki aydır ne bir yazı yazmış ne bir fotoğraf koymuşum bloga. 1- Tembellikten 2- Yoğunluktan 3- Tezimi bitirmek için ne yapacağımı şaşırmış olmaktan 4- İnternet dünyasının beni çok yorup yıpratmış olmasından... Ya işte şu resmini gördüğünüz pasta yendi, bitti, boşaltım sisteminden geçip denizlere karıştı, denizdeki yosunlara gübre oldu falan ama siz fotoğrafını daha yeni görüyorsunuz :)

Special design for Bonbon Butik Pasta by GeCe