30 Temmuz 2013 Salı

Dis Bugdayı Kurabiyeleri


Bebeklerin annelerinden yavaş yavaş ayrılıp koca bebekler olmaya ilk adımları dişlerinin çıkmasıyla gerçekleşiyor. Gelsin meyveler, sebzeler, etler... Süt bağımlılığından kurtulmak ne keyifli bir şey olsa gerek.
İkiz kardeşler Ela ve Efe'nin diş buğdayı kurabiyelerini keyifle yaptım. Dilerim ki sağlıkla büyürler, ağızlarının tadı hiç bozulmaz...

24 Temmuz 2013 Çarşamba

Hello Kitty



Kuzenim Seçil bu pasta yapılırken çok acılar çekti çünkü büyük bir Hello Kitty aşığı ve pastanın başkasına yapıldığını sanıyordu. Sürpriz doğum günü pastası olduğunu anlayınca da havalara uçtu, bir yavru kedi gibi defalarca kere yüzümü yaladı (tamam işte canım, öptü diyelim:) Sonra Hello Kitty'sini özenle bir dolaba kaldırttı ki Fransa'ya dönerken yanında götürebilsin. Bu arada kötü bir kuzen olduğum için çocuğun kaç yaşına girdiğini şaşırmışım, meğersem ki 9 yaşına girmiş :)

Heyecan Dolu Bir Merhaba...



Aylardır beklediğim an nihayet geldi. Bu blogu açma fikrinin tohumları yeşermeye başladığı andan itibaren benimle birlikte nefesini tutup heyecanla bekleyen, heyecanıma ortak olan herkese teşekkürü borç bilirim. Mutfak zaten benim için kimyanın simyaya dönüştüğü başlı başına bir heyecan fırtınası; bir de tanıdığım tanımadığım bir dolu insanla oradan çıkanları paylaşmak yepyeni bir keyif olacak. Hepiniz hoşgeldiniz!

Special design for Bonbon Butik Pasta by GeCe