23 Haziran 2016 Perşembe

puzzle nişan pastası vol2


Pudra rengi ve ortancalı versiyonu da çok güzel... 


seyahat temalı doğum günü pastası









art deco düğün pastası





seyahat temalı doğum günü pastası


Doktorlar seyahat etmeyi sever, şarap içmeyi de . Ben de şeker hamuru üzerine el boyaması yapmaya bayılıyorum. Duvar boyamayı falan da seviyorum. Galiba küçükken hiç boyama kitabım olmadı :( Yok be, oldu tabii. Ayrıca şarap kalp ben (de) :) 


harika kanatlar / super wings pastası


Harika Kanatlar'a dair bildiğim iki şey var; biri harika oldukları diğeri uçtukları. Hayır uçmasınlar demiyorum, hobi olarak yine uçsunlar da bu kadar harikalık falan... Neyse pastası fena olmamış değil mi?






süperman pastası



Dünyanın görüp görebileceği en iyi süper kahraman o! Başkasını tanımam arkadaş... Uzaylı takıntımın kaynağı muhtemelen küçükken bol bol seyrettiğim süperman ler. Hem yakışıklı, hem kültürlü çocuk, boru değil yani. Bi de centilmen. Ayy daha ne olsun. Uçur bizi süperman :)

chalkboard doğum günü pastası

Chalkboard kraliçenize bir öpücük verin bakiim :)


davul temalı doğum günü pastası





diş buğdayı kurabiyeleri



puzzle nişan pastası


Uyumu ve dengeyi yakalamaktan daha güzel ne olabilir ki hayatta. Keşke tüm seçimlerimiz de böyle enzim substrat ilişkisi gibi olsa... Fiş ile priz gibi, tencereyle kapak gibi :)

geometrik modern doğum günü pastası


Mor, gold, fuşya, bir sürü kenar, bir sürü köşe, bir sürü açı, bir sürü üç gen, beşgen, altıgen, alan ve çevre hesaplamaları falan... Tam benlik yani. Çok seviyore

bir yaş pastası


Bir yaş pastalarını çok seviyorum, henüz beni çıldırtan çizgi film karakterleriyle tanışmamış taze ve masum dimağlara kendi bildiğim gibi bir şeyler tasarlıyorum. Oh mis gibi geometri :)

Special design for Bonbon Butik Pasta by GeCe